With guided fish safaris you can get the most out of fishing!

Booking information and price list

Booking conditions

Reservations can be made either by phone or email. After booking, the customer will receive a booking confirmation by e-mail with the booking information and safari info, which includes instructions for the safari. Only companies can be invoiced as agreed, in which case the due date of the invoice is 7 days after the end of the trip. If the trip is booked and the place is not reached, the customer will be charged for the ordered service and its price in full.

Terms of payment

Fish safaris are paid by invoice in advance before the trip. The customer will receive an invoice by email after booking.

Cancellation policy

The customer has the right to cancel the booked fish safari free of charge no later than 7 days before the time of the trip. If canceled up to 0-6 days before date of arrival, no fee will be charged.

Note! In order to participate in the fish safari, the customer must have paid the fishing permit fee. The fisheries management fee applies to persons aged 18-64. You can pay this fee in the Batch Permits online store by clicking the link below. There is no registration requirement in the Eräluvat online store, so the payment can be made as a guest (€ 6 per day / € 15 per week / € 45 per year).

> Fishing permit fee

Unnukka, Leppävirta

from.490€
incl. VAT 10%

Safari including

Haukivesi, Varkaus

from.490€
incl. VAT 10%

Safari including

Kalastusmatkan hinta:

 • Yritys Lohimaa Fishing Services on velvoitettu myymään kalastusmatkan asiakkaalle sovitun hinnan mukaisesti. Matkantarjoaja voi kuitenkin tarjota räätälöityjä pakettihintoja ja ratkaisuja, jotka pätevät vain erikseen sovituissa tapauksissa. Tapauskohtainen hinta sovitaan myös, jos valmiissa kalastusmatkapaketeissa ei ole asiakkaan tarpeita vastaavaa vaihtoehtoa. Myös tarjouspyynnön mukaisesti sovittu hinta on se hinta, jolla kalastusreissu toteutetaan.
 • Lohimaan järvi- ja perhokalastusoppaan palvelut ovat tilattavissa myös muille vesistöille erillisen sopimuksen mukaan. Yleensä pidemmälle lähdettäessa järvikalastuspalveluissa minimitilaus on 2x ”Koko päivän kalastusreissu”, jotta kuljetuskustannukset kalustonsiirrosta pystytään kattamaan.
 • Kalastusmatka ei sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse ostaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: http://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/kalastonhoitomaksu.html  tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat. Lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.
 • Laskutuslisä 5 € lisätään jokaiseen yritykselle tai yksityishenkilölle lähetettyyn laskuun.

Matkan varaus:

 • Matka on mahdollista varata ainoastaan sähköpostilla, kirjallisesti. Tällöin asiakkaan ja kalastusoppaan välille syntyy sopimus matkasta. 
 • Matka maksetaan ennen vesille lähtöä joko käteisellä tai I-Zettlellä.
 • Ainoastaan yritykset voidaan laskuttaa sovitusti, jolloin laskun eräpäivä on 7 päivää siitä, kun matka on päättynyt.
 • Lahjakortteja voi myös ostaa etukäteen laskulla.
 • Mikäli matka on varattu ja paikalle ei saavuta, laskutetaan asiakkaalta tilattu palvelu ja sen hinta kokonaisuudessaan.

Matkan peruutus:

 • Emme veloita vähintään kahta viikkoa ennen matkan alkua tehdyistä peruutuksista.
  • Mikäli varaus joudutaan perumaan 7-13vrk ennen matkan alkua, veloitamme 50 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Mikäli matka joudutaan perumaan 0-6vrk ennen sovittua kalastusmatkaa, veloitamme 100 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Nämä ehdot koskevat kaikkia varattuja kalastusmatkoja.
 • Asiakas on velvollinen noudattamaan sovittua aikataulua. Mikäli asiakas ei saavu varattuun kalastusopastukseen, matkanjärjestäjällä on oikeus veloittaa matkan hinta kokonaisuudessaan asiakkaalta. Myöskään etukäteen mahdolisesti maksettua maksua ei hyvitetä näissä tapauksissa.
 • Yritys ei ole vastuussa asiakkaan henkilökohtaisista matkatavaroista eikä myöhästymisestä. Yritys ei myöskään korvaa asiakkaan sairastumisesta aiheutuvia peruutuskustannuksia tai sairaanhoitokuluja. Onnettomuuden tai sairastumisen kohdatessa asiakas voi hakea korvauksia vakuutusyhtiöltä, jos hänellä on voimassaoleva matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Asiakkaan kannattaa hankkia kattavat vakuutukset, jotta välttää poikkeustilanteista koituvat lisäkustannukset.
 • Matkanjärjestäjää koskevasta ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure) kuten sairauskohtaus tai onnettomuus aiheutuva matkan peruuntuminen hyvitetään, jos asiakas on maksanut sen etukäteen.
 • Yrityksellä Lohimaa Fishing Services on ajantasaiset sekä lainmukaiset vakuutukset: vastuuvakuutus, tapaturmavakuutus ja venevakuutus.

Hyvät käytöstavat kuuluvat kalastukseen

 • Asiakas ei saa olla selvästi liian päihtyneenä veneessä. Kalastusopas keskeyttää kalastustapahtuman, jos muiden asiakkaiden tai oppaan turvallisuus on uhattuna vesillä. Asiakas on itse vastuussa käytöksestään, eikä rahoja palauteta matkan keskeytyessä.
 • Asiakkaan on hyvä pukeutua säänmukaisesti. Lohimaasta löytyy asianmukaisia suojavarusteita, jos ilmasto-olosuhteet yllättävät.

Terveisin,