Opastetuilla kalasafareilla saat kaiken irti kalastuksesta !

Varausinfo ja hinnasto

Varausehdot

Varauksen voi tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Varauksen jälkeen asiakas saa sähköpostitse varausvahvistuksen, josta löytyy varauksen tiedot sekä safari-info, joka sisältää ohjeistuksen safaria varten. Ainoastaan yritykset voidaan laskuttaa sovitusti, jolloin laskun eräpäivä on 7 päivää siitä, kun matka on päättynyt. Mikäli matka on varattu ja paikalle ei saavuta, laskutetaan asiakkaalta tilattu palvelu ja sen hinta kokonaisuudessaan.

Maksuehdot

Kalasafarit maksetaan laskulla etukäteen ennen retken ajankohtaa. Asiakas saa laskun sähköpostitse varauksen jälkeen.

Peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaamansa kalasafari veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen retken ajankohtaa. Mikäli varaus perutaan 0-6 vuorokautta ennen sovittua safaria, retken hinnasta veloitetaan 100%.

Huom! Osallistuakseen kalasafarille asiakkaalla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna. Kalastonhoitomaksu koskee 18-64-vuotiaita henkilöitä. Kyseisen maksun voi maksaa Eräluvat -verkkokaupassa alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Eräluvat -verkkokaupassa ei ole rekisteröintipakkoa, joten maksun voi suorittaa vieraana (vuorokausi 6€ / viikko 15€ / vuosi 45€).

> Kalastonhoitomaksu

Unnukka, Leppävirta

alk.490€
sis. alv10%

Safari sisältää

Haukivesi, Varkaus

alk.490€
sis. alv10%

Safari sisältää

Kalastusmatkan hinta:

 • Yritys Lohimaa Fishing Services on velvoitettu myymään kalastusmatkan asiakkaalle sovitun hinnan mukaisesti. Matkantarjoaja voi kuitenkin tarjota räätälöityjä pakettihintoja ja ratkaisuja, jotka pätevät vain erikseen sovituissa tapauksissa. Tapauskohtainen hinta sovitaan myös, jos valmiissa kalastusmatkapaketeissa ei ole asiakkaan tarpeita vastaavaa vaihtoehtoa. Myös tarjouspyynnön mukaisesti sovittu hinta on se hinta, jolla kalastusreissu toteutetaan.
 • Lohimaan järvi- ja perhokalastusoppaan palvelut ovat tilattavissa myös muille vesistöille erillisen sopimuksen mukaan. Yleensä pidemmälle lähdettäessa järvikalastuspalveluissa minimitilaus on 2x ”Koko päivän kalastusreissu”, jotta kuljetuskustannukset kalustonsiirrosta pystytään kattamaan.
 • Kalastusmatka ei sisällä automaattisesti eväitä ja kalastuslupia, mutta ne ovat tilattavissa erikseen pyydettäessä. Asiakas voi itse ostaa kalastonhoitomaksun kätevästi osoitteesta: http://www.eraluvat.fi/kalastus/kalastusmaksut-ja-luvat/kalastonhoitomaksu.html  tai tarvittaessa pyytää opasta hankkimaan luvat. Lupien hinnat lisätään tuotteen lopulliseen hintaan. Opas tarkistaa ennen vesille lähtöä, että luvat ovat kunnossa. Ilman kalastuslupia ei kalastusmatkaa voida järjestää.
 • Laskutuslisä 5 € lisätään jokaiseen yritykselle tai yksityishenkilölle lähetettyyn laskuun.

Matkan varaus:

 • Matka on mahdollista varata ainoastaan sähköpostilla, kirjallisesti. Tällöin asiakkaan ja kalastusoppaan välille syntyy sopimus matkasta. 
 • Matka maksetaan ennen vesille lähtöä joko käteisellä tai I-Zettlellä.
 • Ainoastaan yritykset voidaan laskuttaa sovitusti, jolloin laskun eräpäivä on 7 päivää siitä, kun matka on päättynyt.
 • Lahjakortteja voi myös ostaa etukäteen laskulla.
 • Mikäli matka on varattu ja paikalle ei saavuta, laskutetaan asiakkaalta tilattu palvelu ja sen hinta kokonaisuudessaan.

Matkan peruutus:

 • Emme veloita vähintään kahta viikkoa ennen matkan alkua tehdyistä peruutuksista.
  • Mikäli varaus joudutaan perumaan 7-13vrk ennen matkan alkua, veloitamme 50 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Mikäli matka joudutaan perumaan 0-6vrk ennen sovittua kalastusmatkaa, veloitamme 100 % sovitusta matkan hinnasta.
  • Nämä ehdot koskevat kaikkia varattuja kalastusmatkoja.
 • Asiakas on velvollinen noudattamaan sovittua aikataulua. Mikäli asiakas ei saavu varattuun kalastusopastukseen, matkanjärjestäjällä on oikeus veloittaa matkan hinta kokonaisuudessaan asiakkaalta. Myöskään etukäteen mahdolisesti maksettua maksua ei hyvitetä näissä tapauksissa.
 • Yritys ei ole vastuussa asiakkaan henkilökohtaisista matkatavaroista eikä myöhästymisestä. Yritys ei myöskään korvaa asiakkaan sairastumisesta aiheutuvia peruutuskustannuksia tai sairaanhoitokuluja. Onnettomuuden tai sairastumisen kohdatessa asiakas voi hakea korvauksia vakuutusyhtiöltä, jos hänellä on voimassaoleva matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Asiakkaan kannattaa hankkia kattavat vakuutukset, jotta välttää poikkeustilanteista koituvat lisäkustannukset.
 • Matkanjärjestäjää koskevasta ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure) kuten sairauskohtaus tai onnettomuus aiheutuva matkan peruuntuminen hyvitetään, jos asiakas on maksanut sen etukäteen.
 • Yrityksellä Lohimaa Fishing Services on ajantasaiset sekä lainmukaiset vakuutukset: vastuuvakuutus, tapaturmavakuutus ja venevakuutus.

Hyvät käytöstavat kuuluvat kalastukseen

 • Asiakas ei saa olla selvästi liian päihtyneenä veneessä. Kalastusopas keskeyttää kalastustapahtuman, jos muiden asiakkaiden tai oppaan turvallisuus on uhattuna vesillä. Asiakas on itse vastuussa käytöksestään, eikä rahoja palauteta matkan keskeytyessä.
 • Asiakkaan on hyvä pukeutua säänmukaisesti. Lohimaasta löytyy asianmukaisia suojavarusteita, jos ilmasto-olosuhteet yllättävät.

Terveisin,